MLD Holland | +31 (0) 6 17080036

Wie zijn wij?

Mlda is een bedrijf dat bestaat uit vier vennoten die zich sinds 1991 bezig houden met wegtransport. Sinds een aantal jaren hebben wij onze klanten echter nog meer te bieden. Wij zijn ons namelijk toe gaan leggen op het verschepen van containers voor derden. MLD is een klein bedrijf dat 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. We willen graag dat alles goed geregeld is voor de klant. Door de combinatie van door-to-door transport, hebben we het hele logistieke proces in eigen hand zodat de lijnen kort kunnen zijn. Mede daardoor kunnen wij de prijzen laag houden. Uiteraard regelen wij ook de benodigde documenten en vergunningen. Het transport vindt plaats onder AVC/CMR voorwaarden en de expeditie onder FENEX condities.

Wat doen wij?

Alles is te regelen. Wij leveren diensten voor grote verpakkingsbedrijven en voor de chemische industrie; vaten en IBC’s in containers. We hebben voor een vliegveld in Ierland(Cork) een volledig pakket materialen voor een te bouwen loods verscheept. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Niets is ons te groot, te breed of te hoog. Wij vinden altijd een oplossing voor oversized cargo, van pallets tot complete containers.

wegtransport

Door de combinatie van door-to-door transport, hebben we het hele logistieke proces in eigen hand zodat de lijnen kort kunnen zijn. Mede daardoor kunnen wij de prijzen laag houden.

short sea shipping

Short sea beperkt zich tot de Europese wateren naar onder andere Engeland, Scandinavie (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken), Ierland, Rusland, Spanje en Portugal. Short sea shiping heeft tegenwoordig een groot aandeel in het vervoer binnen Europa, bijna 50%.

history

Mlda is een bedrijf dat bestaat uit vier vennoten en is opgericht in 1991. MLD is een klein bedrijf dat 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. We willen graag dat alles goed geregeld is voor de klant.

Meer vragen? Neem contact op met ons kantoor!

contact