MLD Holland | +31 (0) 6 17080036

Container transport voor derden

Container transport voor derden

Wij regelen container transport voor derden. Ons bedrijf MLD Meer Logístic Diensten en Advies werd in 1991 opgericht met een focus op wegtransport. Sinds enkele jaren spitsen wij ons bovendien toe op container transport over het water. Wij nemen daarbij het hele logistieke proces voor onze rekening, zodat u geen tijd kwijt bent met het regelen van de benodigde documenten en vergunningen. Ons transport vindt ten alle tijden plaats onder AVC/CMR voorwaarden en FENEX condities. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw container transport kan regelen? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op


Containers verschepen

Wij gebruiken verschillende soorten containers voor ons container transport. Zo maken wij gebruik van kiepcontainers, die geschikt zijn voor de heftruck en veelal gebruikt worden bij afvalverwerking, maar ook van tipping containers en zeecontainers. Door onze jarenlange ervaring is geen uitdaging ons te groot. Wij bedienen grote verpakkingsbedrijven, maar organiseren ook losgestort transport en verschepen chemicaliën, vaten en IBC’s in containers. Bent u bang dat uw product te groot, zwaar, breed of hoog is? Wij zijn trots op onze innovativiteit en denken graag mee over een oplossing.

 Deep sea shipping en short sea shipping

Bij MLD regelen we zowel intercontinentaal container transport, als container transport binnen Europa. Als u gebruik maakt van deep sea shipping, vervoeren we uw lading eerst per containerschip naar een grote internationale haven. Vervolgens wordt de lading overgeheveld op een short sea ship of in vrachtwagens. Wij zorgen dat het papierwerk in orde is en uw goederen veilig aankomen op de plaats van bestemming. Short sea shipping vindt plaats op de Europese wateren. Hierbij kunt u denken aan container transport naar Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden of Spanje.

Neem contact op


De voordelen van MLD

Bij Meer Logistic Diensten en Advies zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Transparantie is onze kracht en we stellen u zorgvuldig op de hoogte van de gang van zaken. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk. We denken graag met u mee en staan u met plezier te woord. Heeft u vragen over een lopend order of overweegt u ons in te huren om uw container transport te regelen? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Heeft u een prangende vraag? Wij zijn telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer staat in de colofon. Heeft u feedback of suggesties hoe wij onze diensten kunnen verbeteren? Ook dan horen we graag van u.

 

Neem contact op

Meer vragen? Neem contact op met ons kantoor!

contact