MLD Holland | +31 (0) 6 17080036

Losgestort transport

Losgestort transport

Wilt u uw losgestort transport uitbesteden aan een vakbekwaam en professioneel bedrijf? Dan bent u bij MLD Meer Logistic Diensten en Advies aan het juiste adres. Ons kleinschalige en betrokken bedrijf bestaat sinds 1991. Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in wegtransport en voegde daar de afgelopen jaren containertransport aan toe. Wij verschepen zeecontainers over Europese wateren en naar intercontinentale havens. Wij regelen alles van A tot Z en organiseren het gehele logistieke proces rondom uw losgestort transport.

Neem contact op


Waarom MLD Meer Logistic Diensten en Transport

Waarom zou u met ons in zee moeten gaan? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen. Wij werken uiterst transparant en communiceren open en eerlijk over de gang van zaken. Wij staan voor innovatie, efficiëntie en creativiteit. Geen uitdaging is ons te groot. Heeft u een bijzondere lading losgestort transport? Maakt u zich zorgen over de grootte, het gewicht of de manier van vervoeren? Wij denken graag met u mee en kunnen u door onze jarenlange ervaring bijna altijd helpen met de juiste koers.

 Losgestort transport en onze werkwijze

Bij losgestort transport zijn hygiëne en planning van essentieel belang. Onze service is door-to-door. Wij combineren containertransport met wegtransport en zorgen ervoor dat de lading veilig op bestemming arriveert. Ons deskundige team regelt de benodigde documenten en vergunningen. Wij werken altijd volgens de AVC/CMR voorwaarden en ons transport vindt plaats onder FENEX condities. Aangezien wij het hele logistieke proces regelen, hebben wij een goed overzicht van de procedure en planning.

Neem contact op


Contact opnemen

Heeft u een vraag over losgestort transport of heeft u advies nodig? Wilt u een update over de gang van zaken of wilt u onze tarieven opvragen? Wij staan u graag te woord. Ook naar feedback, suggesties en tips luisteren wij met plezier. We zijn een bedrijf dat constant in ontwikkeling is en wil leren. U helpt ons daarbij! U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u ons onmiddellijk spreken? Bel ons dan op het telefoonnummer, zoals vermeld staat in de colofon.

 

Neem contact op

Meer vragen? Neem contact op met ons kantoor!

contact