MLD Holland | +31 (0) 6 17080036

Zeecontainers voor short en deep sea shipping

Zeecontainers voor short en deep sea shipping

Bij MLD Meer Logistic Diensten en Advies zijn we gespecialiseerd in transport. In 1991 startten we met wegtransport, maar de laatste jaren richten wij ons in groeiende mate op zeecontainers en het transport over het water. Wij regelen het hele logistieke proces en leveren de containers. Zo maken wij gebruik van kiepcontainers en tipping containers, kiepen wij zelf de zeecontainers en garanderen we dat uw lading veilig zijn eindbestemming bereikt.

Neem contact op


Waarom MLD Meer Logistic Diensten en Advies voor uw zeecontainers

Waarom zou u ons moeten vragen uw zeecontainers en sea shipping te regelen? Wij zijn een klein bedrijf. Al onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en goed opgeleid. Door onze jarenlange ervaring in de transportsector weten we wat er allemaal komt kijken bij het verschepen van containers. Allereerst is de kwaliteit van de zeecontainers belangrijk, maar ook de benodigde vergunningen en documenten regelen we voor u. Onze service is door-to-door, waardoor wij het hele logistieke proces in handen hebben. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken en communiceren op een transparante manier over de gang van zaken. Geen uitdaging is ons te groot op het gebied van container transport, maar ook losgestort transport en wegtransport nemen wij graag voor onze rekening.

 Deep sea shipping en short sea shipping

Deep sea shipping staat voor intercontinentaal transport. Wij verschepen uw zeecontainers naar een grote internationale haven, waarna we overstappen op kleiner short sea transport of wegtransport. Short sea shipping gaat over de Europese wateren. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verschepen van zeecontainers naar Rusland, Zweden, Spanje of Ierland. Dagelijks worden er producten, zoals aardolie, kunstmest en hout van Europese naar Europese mogendheid vervoerd. Dit gebeurt nog niet vaak met eindproducten, maar dit zou heel goed de toekomst kunnen zijn. Zeecontainers zijn een goed alternatief voor wegtransport.

Neem contact op


Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u logistiek advies nodig of heeft u een vraag over een lopend order? Wij staan u graag te woord. U kunt het contactformulier op onze website invullen, waarna we u zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Heeft u vraag prioriteit? Dan is het handig ons even te bellen. U vindt ons telefoonnummer in onze colofon. Ook feedback en suggesties stellen wij op prijs. Heeft u een idee hoe we onze website of diensten kunnen verbeteren? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij zijn een innovatief bedrijf, dat constant in ontwikkeling is.

 

Neem contact op

Meer vragen? Neem contact op met ons kantoor!

contact